Wie zijn wij

Ruben Hoefnagels – In 2015 ben ik vol enthousiasme begonnen aan de opbouw van Tandarts Today middels overname van de tandartsenpraktijk te Bakel. Vanuit daar zijn er nieuwe overnames gerealiseerd en ben ik de organisatie aan het ontwikkelen en structureren. Mijn doel is om een servicegerichte keten van tandartsenpraktijken neer te zetten waar medewerkers en patienten laaiend enthousiast over zijn! Je kunt me bereiken op r.hoefnagels@tandartstoday.nl

83242

Hilde Verhoeven – Als regiomanager ben ik het gezicht en aanspreekpunt voor de medewerkers van de praktijken. Ik werk graag met mensen en vind het leuk om te zien hoe medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Je kunt me bereiken op h.verhoeven@tandartstoday.nl

83238

Sam van Asten – Als manager tandtechniek ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van het tandtechnisch laboratorium. Ik vind het prachtig hoe we van basismaterialen tot een perfect op maat gemaakt werkstuk komen. Je kunt me bereiken op s.vanasten@tandartstoday.nl