Wie zijn wij

Ruben Hoefnagels – Als eigenaar ben ik verantwoordelijk voor de continuïteit van de organisatie. Ik ga met plezier naar m’n werk en vind het leuk om de organisatie verder te structureren en ontwikkelen. Mijn doel is om het lokale, betrokken gevoel op elke vestiging te behouden en toch de voordelen van de ketensamenwerking over te brengen! Je kunt me bereiken op r.hoefnagels@tandartstoday.nl

Hilde Verhoeven – Als regiomanager ben ik het gezicht en aanspreekpunt voor de medewerkers van de praktijken. Ik werk graag met mensen en vind het leuk om te zien hoe medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Je kunt me bereiken op h.verhoeven@tandartstoday.nl

Sam van Asten – Als manager tandtechniek ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van het tandtechnisch laboratorium. Ik vind het prachtig hoe we van basismaterialen tot een perfect op maat gemaakt werkstuk komen. Je kunt me bereiken op s.vanasten@tandartstoday.nl

 

Inge van der Heijde – Voor Tandarts Today verzorg ik de interne administratie. Ik vind het leuk om de praktijken te ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden, laat mij maar dingen uitpluizen. Je kunt me bereiken op administratie@tandartstoday.nl

Tom Bouwhuis –  Als acquisitiemanager ben ik verantwoordelijk voor het leggen van contact met tandartsen die overwegen hun praktijk over te dragen. Ik vind het motiverend om te horen hoe begaan tandartsen zijn met hun praktijk en hun personeel en mijn doel is om daar met Tandarts Today continuiteit aan te bieden. Je kunt me bereiken op t.bouwhuis@tandartstoday.nl