Wie zijn wij

Ruben Hoefnagels – Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor de continuïteit van de organisatie. Ik ga met plezier naar m’n werk en vind het leuk om de organisatie verder te structureren en ontwikkelen. Mijn doel is om het lokale, betrokken gevoel op de praktijk te waarborgen en de voordelen van de samenwerking met onze organisatie en ons tandtechnisch lab over te brengen! Je kunt me bereiken op r.hoefnagels@tandartstoday.nl

Sam van Asten – Als manager tandtechniek ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en organisatie van het tandtechnisch laboratorium. Ik vind het prachtig hoe we van basismaterialen tot een perfect op maat gemaakt werkstuk komen. Je kunt me bereiken op s.vanasten@tandartstoday.nl

Inge van der Heijde – Voor Tandarts Today verzorg ik de interne administratie. Ik vind het leuk onze collega’s te ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden, laat mij maar dingen uitpluizen. Je kunt me bereiken op administratie@tandartstoday.nl